GÜVENLİK KAMERASI ZORUNLU OLDU

GÜVENLİK KAMERASI ZORUNLU OLDU

Bozüyük Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında toplanan Belediye Meclisinde...

A+A-

Bozüyük Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında toplanan Belediye Meclisinde üç kat ve daha üstü yapılarda güvenlik sistemi kamerası takılmasının zorunlu hale getirilmesi talebi ele alındı. 
Konuyla ilgili olarak meclisi bilgilendiren Başkan Bakıcı: 'Emniyetimizle yaptığımız görüşmelerde yeni yapılacak binalarda bu sistemin uygun olabileceğini düşündük. Vatandaşlarımızın da bu konuda hassasiyet göstereceğine inanarak böyle bir gündem maddesi alalım istedik. Büyük yapılarda muhakkak oluyor ama 3 kat üzerindeki binaların tamamında bu kararın alınmasının toplum güvenliğinin sağlanması açısından uygun olacağını düşündük. İlk kapı girişleri ve ilk ana koridora konulacak 2 tane kamera sistemi ilk etapta zorunlu hale getirilecek. ' dedi. 
Karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından konu meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Böylece Bozüyük'te 3 kat ve üzeri yeni yapılacak tüm binalarda güvenlik sistemi kamerası takılması zorunlu hale geldi.

meclis-(7).jpg 
 


Bu haber toplam 1879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.