HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

'İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim' adlı facebook gurubu örnek olmaya devam ediyor. Bozüyük'te duyarlı vatandaşları bir araya toplayan sosyal...

A+A-

'İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim' adlı facebook gurubu örnek olmaya devam ediyor. Bozüyük'te duyarlı vatandaşları bir araya toplayan sosyal medya ekibi yardıma muhtaç bir aileye bir çok eşya bağışlayarak hayallerini gerçekleştirdi. 
Konuyla ilgili açıklama yapan grup yöneticisi Kısmet Sağlam şunları ifade etti: 'Tarafımıza ulaşan yardım edin çağrısının birini daha gurup üyeleri ve belediyemizin nakliye ve eleman ortaklığı sayesinda hallettik.
Koltuk takımı,yatak odası,gümüşlük takmı,genç odası,çamaşır makinası,halı vs.Tüm bunları bu gurupda olan hayırseverler bağışladı. Bu eşyalar yeni ev kuracak olan genç ve iki evladı olan ihtiyaç sahibi bir çiftimizin hayalini gerçekleştirmiş olduk. Bu nedenle yardımseverlerimize Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya, Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin beylere organize olup birçok adresden tek tek toplanan eşyaları gideceği adrese teslim etme konusunda işbirliği yaptıkları için sonsuz teşekkürler.' dedi. 

32234074_10156421607657300_2496453056514752512_n-(1).jpg


Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.