'MİLLETİMİZLE GURUR DUYUYORUM'

'MİLLETİMİZLE GURUR DUYUYORUM'

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günüyle ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Kaymakam Hasan Yaman: 'Milletimizle ne kadar gurur duysak az. Hakikatten...

A+A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günüyle ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Kaymakam Hasan Yaman: 'Milletimizle ne kadar gurur duysak az. Hakikatten tarihte çok az bir milletin yapabileceği ferasetle basiretle kendi geleceğine kendi iradesine sahip çıktı. Bu milletin bir mensubu olmaktan da ne kadar övünsek azdır. Ben ilgi ve alaka gösterdiğiniz için gazetenize de teşekkür ediyorum' dedi.
'MİLLETİMİZ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKTI'
Kaymakam Hasan Yaman şöyle konuştu: '15 Temmuz 2016 tarihinde aziz milletimiz tarihinin en karanlık, en alçak, en hain darbe girişmine maruz kaldı. Maalesef devletin ve milletin savunulmasında kullanılmak üzere temin edilmiş uçakları, tankları bu milletin iradesine, demokrasiye, cumhuriyete devletimize karşı kullanmak isteyen bazı asker kılıklı, polis kılıklı sözde insanlar oldu. Aziz milletimiz büyük bir azimle kararlılıkla ve inançla bu duruma müdahil oldu. Çünkü aziz milletimizin yüreğide vicdanı da aklı da bu durum karşısında sessiz kalmadı. Demokrasisine, cumhuriyetine, devletine, milletine sahip çıktı.


O yüzden bizlerde bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adı altında Bozüyük ilçemizde bulunan şehitliğimizi tüm arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. 15 Temmuz akşamı yapılan mücadelede maalesef vatandaşlarımızdan, askerimizden ve polisimizden şehitlerimiz oldu. Yine binlerce gazilerimiz oldu. Buradan sizlerim aracılığı ile onları sonsuz şükran ve minnetle anıyoruz. 
'MİLLETİMİZLE NE KADAR GURUR DUYSAK AZ'
Allah bu millete bir daha bu tür olaylar yaşatmasın. Ayrıca özellikle şunu belirtmek istiyorum. Milletimizle ne kadar gurur duysak az. Hakikatten tarihte çok az bir milletin yapabileceği ferasetle basiretle kendi geleceğine kendi iradesine sahip çıktı. Bu milletin bir mensubu olmaktan da ne kadar övünsek azdır. Ben ilgi ve alaka gösterdiğiniz için gazetenize de teşekkür ediyorum' dedi. 

Bu haber toplam 2152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.