MV. YAĞCI'DAN BOZÜYÜK'E MÜJDE!

MV. YAĞCI'DAN BOZÜYÜK'E MÜJDE!

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük’e yapılacak 250 yataklı yeni devlet hastanesi çalışmaları kapsamında yer tesliminin yapıldığını...

A+A-

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük’e yapılacak 250 yataklı yeni devlet hastanesi çalışmaları kapsamında yer tesliminin yapıldığını bildirdi. 

Oldukça modern ve örnek bir tesisin Bozüyük’e kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Milletvekili Selim Yağcı, “250 yatak kapasitesi ile ilçemizin çok uzun yıllar sağlık alanındaki ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılayacak olan hastanemizin temellerini, Cenabı Allah’ın izniyle hep birlikte atacağız. Örnek bir Devlet Hastanesi mahiyetinde olan hastanemiz ilimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

Mv. Selim Yağcı, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak yeni hastanede 65 tek kişilik hasta odası, 48 çift kişilik hasta odası, 8 sancı/doğum/lohusa odası, 33 yoğun bakım ve 8 ameliyathane bulunacağını belirtti.  

Hastanenin bölgesinde örnek bir tesis olacağını anlatan Milletvekili Yağcı, yeni devlet hastanesinin ihale süreçlerinin tamamlandığını ve 750 gün içinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Bozüyük'te hayata geçecek ve hükümetimizin destekli projeler arasında yer alan Bozüyük Şehir Hastanemiz; Yeşilkent Mahallesi Musapınarı Mevkiinde, 200+50 yataklı olarak inşa edileceği müjdesini değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum.  Bozüyüklü hemşehrilerimiz başta olmak üzere yakın bölgedeki insanımıza yakışır ve kaliteli hizmet verecek olan Hastanemiz, günümüz teknolojisine uygun iç dizaynının yanı sıra alanında uzman birçok doktor ve sağlık görevlisinin vatandaşlarımıza hizmet vereceği modern bir hastane olacak. 250 yatak kapasitesi ile ilçemizin çok uzun yıllar sağlık alanındaki ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılayacak olan hastanemizin temellerini, Cenabı Allah’ın izniyle hep birlikte atacağız. Örnek bir Devlet Hastanesi mahiyetinde olan hastanemiz ilimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bozüyük’ümüz, diğer ilçelerimiz ve ilimiz için daha güzel hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve kuvvet bizlere her zaman enerji vermeye devam edecek. Bizler de gerek Ankara’da gerek ilçelerimiz ve ilimizde Bilecik’imizi en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerime sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyor; saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 4517 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.