İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Tiyatro ekibi tarafından hazırlanan tiyatro festivalinde iki oyun izleyici ile buluştu.  Ayrı ayrı günlerde sergilenen...

A+A-

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Tiyatro ekibi tarafından hazırlanan tiyatro festivalinde iki oyun izleyici ile buluştu.  Ayrı ayrı günlerde sergilenen oyunlar çocukların yaz tatillerini değerlendirebilmeleri için güzel bir etkinlik oldu. Gazi Üniversitesi mezunu usta eğitici Mert Testere'nin yönetmenliğinde hazırlanan gösteriler izleyicilerden tam not aldı. 
Tiyatro festivalinde ilk olarak "kırmızı başlıklı kız ve arkadaşları" adlı tiyatro gösterisini sahneledi. Bir hafta sonra ise "şair evlenmesi" adlı oyun tiyatro severler ile buluştu. İzleyiciler tarafından yoğun ilgi gören tiyatro festivali herkesi çok etkiledi. Genç tiyatrocuların büyük başarısı görülmeye değerdi. 
Tiyatro öğrencileri, tiyatronun hem kültürel anlamda kendilerine fayda sağladığını hem de yaz tatillerini dolu dolu geçirdiklerini dile getirdiler. Ayrıca çalışmalarının devam ettiğini belirten usta eğitici Mert Testere; "Öğrencilerin göstermiş oldukları çaba doğrultusunda güzel oyunlar ortaya çıkardık. İlerleyen zamanlarda da yeni oyunlar için hazırlıklarımız devam ediyor. Tiyatro severlerin gösterdiği ilgi bizi daha da mutlu ediyor" dedi. Tiyatro festivali sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam usta eğitici Mert Testere ve ekibine başarılarından dolayı tebrik etti.

20794891_342885762835752_1258652122_o.jpg


Bu haber toplam 1979 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.