MHP'NİN ADAYI BELLİ OLDU

MHP'NİN ADAYI BELLİ OLDU

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için 55 kişilik aday listesi daha açıkladı.

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için 55 kişilik aday listesi daha açıkladı.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 8. etap olarak adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir İlçe, 53 İlçe Belediye Başkan Adayı olmak üzere toplam 55 isim daha belirlendi. Listede, Bilecik’in ilçe belediye başkan adayları da yer aldı.
Gelinen son süreçte Bozüyük'te 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde MHP'den aday olacak isim Bahadır Çetin oldu.

Adaylığının kesinleşmesinin ardından açıklama yapan MHP Bozüyük Belediye Başkan Adayı Bahadır Çetin, bundan sonra bize büyük MHP ailesi olarak  çok çalışıp güzel Bozüyük'ümüze hizmet etmek düşüyor, ifadelerini kullanarak  bu görevi kendisine layık gören herkese teşekkür etti.
Bahadır Çetin; "Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden bir sorumluluk görerek 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkanlığına aday gösterildim.
Şahsıma bu görevi layık gören başta,  Büyüğümüz , Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey 'e teşekkür eder saygılarımı sunarım.  Yine MHP Genel Merkez Başkanlık Divanı üyeleri Genel Başkan Yardımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür eder Saygılarımı sunarım. 
İL Başkanımız Sayın Talha Özkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine , Bozüyük İlçe Başkanımız Sayın Serkan Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Bozüyük Kaçep Yöneticilerimize Bilecik Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Yakup Hıçkıra ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Birol Taşçıoğluna ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder Saygılarımı sunarım. 
Aday Adaylığı Sürecinde beraberde çalıştığımız 2023 Yılı Millet Vekili Adayımız  ve Bekediye Başkanlığı aday Adayımız Sayın İbrahim Bağ 'a, Sayın Avukat Ercan Dırazoğlu'na, Sayın Orhan Karalar'a, Sayın Nurettin Oydu 'ya teşekkür ederim. Tüm Aday Adayları olarak bundan sonrada hep beraber olacağız. Bu dava bir sevdadır. Gönül işidir. Ekip işidir.MHP de ben yok biz varız. Bozüyük Teşkilatlarımız ve Tüm Aday Adayı arkadaşlarımız ile başaracağız. 
Aday adaylık sürecimde görüştüğüm tüm eski ilçe Başkanlarımıza teşekkür ederim. Ziyaretlerde bulunduğum kişilere ve Sivil Toplum kuruluşlarımıza teşekkür ederim. Sevgili Basın mensuplarımıza teşekkür ederim.  Aday adaylık sürecinde beni yalnız bırakmayan aileme, akrabalarıma, iş arkadaşlarıma, tüm hemşehrilerimize teşekkür eder Saygılar sunarım. 
"01 Nisan da MHP Belediyeciliği ile buluşacağız"
Bundan sonra bize büyük MHP ailesi olarak  çok çalışıp güzel Bozüyük 'ümüze hizmet etmek düşüyor. Cenab-ı Allah ın izniyle MHP Belediyeciliğinde parti ve insan ayırımı olmadan tüm Bozüyük lülerimize eşit ve hakça hizmet edeceğiz, Vatan sevgisi, Millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden biriside hiç şüphesiz yerel yonetimlerdir. Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşk ile sorunlara odaklanmaktır. Bozüyük Belediyesi olarak gülümseyen yüz olacağız uzatılan eli geri çevirmeyeceğiz  Darda kalanlara yardım edeceğiz. Milli ve manevi değerlerimize önem vereceğiz. Çalışkan olacağız   çalışmayı ibadet kabul edip sadece hizmete odaklanacağız. Dürüst olacağız.Herzaman şeffaf ve hesap verebilir olacağız. Adaletli olacağız tüm Bozüyüklü hemşehrilerimize Adil ve Eşitlikçi olacağız.  Gayret bizden Tevfik Allah tandır. Takdir Bozüyüklü hemşerilerimizdendir.
İnşallah Tüm MHP teşkilatlarımız ve Bozüyüklü  vatandaşlarımızın oyları ile 01 Nisan da MHP Belediyeciliği ile buluşacağız.  Cenab-ı Allah yolumuzu açık etsin inşallah"

bilecik-haber-bahadir-cetin-mhp-bozuyuk-aday-adayi-72699.jpg


Bu haber toplam 5350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.